-. -. -. -. -. -. -. -. 4. V. ä. l. i. t. e. k. m. v. a. n. s. h. y. r. u. o. J. p. j. E. d. ,. ö. S. M. K. g. f. I. F. 1. /. 2. b. (. ). R. P. L. 8. 0. 3
Minulla oli käytössäni ulkofilettä ja -paistia. Olen joskus monia vuosia sitten saanut samantyylistä pataa kylässä, ja se on etikkaisuudessaan jäänyt mieleeni
ja munkeille/munkkirasvalle tuoksuu huusholli vieläkin, vaikka olen tuulettanut kuinka. mulla meni paisteluun tunti, kun keittelin kattilassa mihin mahtui vain 3 tai 4 munkkia kerralla kypsymään
Ohje on Hanna Stoltin Aamupala-kirjasta, jossa tätä ohjetta oli kymmenen sivun verran. Ensimmäisenä päivänä taikinan vaivaus, toisena kaulitsemista useammassa erässä ja kolmantena päivänä rullaaminen, kahden tunnin kohottaminen ja paistaminen
-. -. -. -. -. 4. K. a. u. r. p. o. e. i. n. s. k. m. E. t. ä. l. A. d. h. T. y. ö. j. v. S. ,. V. g. (. ). J. L. O. R. M. *. 5. 1. 2. 3. 0. ". N. H. u l. d l
Ruoka, sehän se on monta kertaa päivässä mielessä, mietitkö usein mitä hyvää tänään syötäisiin. Kauppareissulla tulee helposti tartuttua usein samoihin tuotteisiin, mutta pienilläkin muutoksilla saa päivän lounaaseen jotain ekstraa
Toinen luotto-ohjeeni on curd. Curdin valmistaminen mikrossa on tosi helppoa ja parin epäonnistuneen hellalla keittämisen jälkeen olenkin tykästynyt tähän mikrossa valmistamiseen
-. -. -. 4. H. a. l. u. s. i. n. j. h. t. e. ä. y. p. v. r. k. o. L. ,. m. ö. d. J. N. 1. 0. g. 2. 3. M. c. 5. A. 7. V. S. *. O. P. K. f. T. b. d l. t l. c m
Kiireinen arki ja aterioiden välistä jääminen - aika tuttua, eikö. Siksi onkin kiva, että päivänsä voi buustata vaihtoehdoilla, joista tulee takuulla vain ja ainoastaan hyvä olo
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.