500-700 kaloria
Vaikka lähipitserian lounastarjous tai kiinalaisen ravintolan lounasbuffet saattavat houkutella, kannattaa ottaa järki käteen. Lautaselle kannattaa siis mättää jättikebabin ja tuplaranskisten kera litran kolapullo sijaan reilusti kasviksia, hyviä hiilareita, kuten pastaa, riisiä tai perunaa sekä jotain proteiinipitoista, kuten broileria tai kalaa. Juomaksi ei kannata valita mitään sokeripommimehua tms. vaan juoda lasi tai pari maitoa, josta saa proteiinia ja luustolle tärkeitä D
-. -. -. -. -. -. -. 2. 2. 2. 2. 2. 2. A. j. a. t. e. l. i. n. h. d. ä. o. k. m. v. s. '. ,. u. p. r. y. ö. S. E. P. K. f. H. 5. %. g. 4. 0. I. 1. /. 3. O. V. L. T. R. M. N. Ä. ) l. d l
-. -. -. -. -. 2. 2. 2. 2. 2. 2. T. u. l. i. t. a. s. v. k. o. e. r. m. ä. h. p. L. j. ,. R. c. G. D. n. y. g. d. E. K. N. ö. (. ). A. S. 6. 1. /. 3. f. b. U. J. V. P. 0. 4. 5. I. M. O. d l. t l
-. -. -. -. -. -. -. -. 2. 2. 2. I. s. ä. n. p. i. v. k. a. u. t. o. l. e. j. J. m. ,. y. r. ). h. 1. 5. O. R. b. g. T. d. ö. M. (. K. P. 4. /. D. 3. V. L. 7. 0. A. S. e l. d l. t l. m i
Nosta purjo-pinaattiseos ja pähkinärouhe kypsän lohen päälle. Paista uunissa +175 asteessa noin 20 minuuttia. Paista uunissa +200 asteessa 1,5 - 2 tuntia, kunnes perunat ovat täysin kypsiä. 2 appelsiinia. 2 appelsiinia granaattiomenan siemeniä (1/4)
-. -. -. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. T. e. r. v. t. u. l. o. a. m. k. n. i. j. h. y. ä. s. E. R. ,. P. c. U. d. b. g. p. F. G. O. D. f. K. ö. z. L. J. A. N. I. V. S. 3. 1. /. 0. H. M. (. ). 5. W. Y. Q. è. d l. t l. k g
Juustoilun lisäksi moninaiset verkkotyöt täyttävät nyt päiväni, joten eipä muuta kuin kuulemiin. Sen parasta ennen -päiväys alkoi lähetä, ”Hävikkiviikko” painoi vielä mieltä ja teki mieli juustoa
Kahvikastikkeen ja kukkakaalipyreen reseptit ovat uusimmasta Glorian ruoka ja viini -lehdestä (2/2016), ja ihan huippuherkullisia. Kypsennä loppuun uunissa 200 asteessa. 2 rkl kahvijauhetta. Anna kiehua, kunnes nestettä on jäljellä 2/3. 2 rkl kahvijauhetta
-. -. -. -. -. 2. K. a. u. r. p. o. e. i. n. s. k. m. E. t. ä. l. A. d. h. T. y. ö. j. v. S. ,. V. g. (. ). J. L. O. R. M. *. 4. 5. 1. 3. 0. ". N. H. u l. d l
Friggs-välipalahaasteen toisena reseptinä muunnelma klassikko pikkusuolaisesta. KLIKKAA TÄSTÄ tutustumaan Friggs-riisikakku-uutuuksiin ja äänestä suosikkireseptiäsi
Kirjastosta tarttui mukaani Hanna Stoltin Aamupala -kirja. Ja tosiaan, miksi aamupalan pitäisi aina olla perinteistä puuroa - kyllähän niistä jauheista ja siemenistä saa paljon muutakin hyvää aikaiseksi
-. -. -. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. H. a. l. u. s. i. n. j. h. t. e. ä. y. p. v. r. k. o. L. ,. m. ö. d. J. N. 1. 0. g. 3. M. c. 5. 4. A. 7. V. S. *. O. P. K. f. T. b. d l. t l. c m
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.