"Risotto" tai jauheliha-riisipata, tässä on kaikki hyvätja helpot aineet sekaisin. Alunperin minulla ei ollut tarkoitus julkaista tätä "risotto"-reseptiä blogissa, mutta kokkailukuvani Instagramissa ja Facebookissa herätti sen verran huomiota, että päätin jakaa ohjeen
Pakastimessa oli jemmassa aiemmista Pulled Chicken-kokkailuista yhteensä vajaa puoli litraa talteenotettuja kanan paistoliemiä, joten hyödynsin ne tässä
Mies sai työpaikailta "joululahjaksi" kilon köntin parmesaanijuustoa italiasta, joten se piti tuhota ja mielessäni oli ollutkin että joku risotto tälläviikolla tehdään
Reseptissä oli käytetty suolatonta voita, mutta käytin ihan tavallista ja maku oli hyvä. Ensimmäisenä päivänä taikinan vaivaus, toisena kaulitsemista useammassa erässä ja kolmantena päivänä rullaaminen, kahden tunnin kohottaminen ja paistaminen
paistamiseen voita ja öljyä. Olen joskus lukenut ohjeen, että risottoriisiä tulee huuhdella siivilässä juoksevan veden alla kunnes valuva vesi ei ole enää sameaa
Helppo, halpaja nopea nuudeliruoka. Tähän ruokaan tarvitset vain muutamaa raaka-ainetta, ja voit soveltaa sitä helposti oman jääkaapin tarjonnan mukaan
Se oli vaan niin kauhean hyvää. Hanget tekevät ulkona korkeusennätyksiä, pakkanen paukkuu, taivas on sininen ja vaaleanpunainen, hiutaleita leijuu, jalkojen alla narskuu, nurkissa paukkuu ja kaikkialla kimaltaa
aurinkokuivattutomaattisilppu ja pippuri. Lisää risottoriisi. *Voit korvata osan öljystä aurinkokuivattujen tomaattien öljyllä, joka antaa pikantin lisän risottoon
Ja nimenomaan syön smuuttini, lusikoin oikein tyytyväisenä. Mielestäni parhaita ovat juuri sellaiset ihanan paksut ja täyteläiset smoothiet, joissa on kuitenkin myös vihersmoothielle ominainen raikkaus tallella
Muista hämmentää risottoakokoajan. Tämä viikonloppuherkku sai innoituksen muutaman vuoden takaiselta Italian matkalta, kun vierailimme yhden Italian tunnetuimman, ja viljelyalaltaan suurimman Amarone- tuottajan Tommasin omistamassa Villa Quarantassa
Kuumenna öljy ja voi pannussa. Risotto. Kuullota sipulit ja riisi - kunnes ovat läpikuultavia. Lisää valkoviini, liemikuutiot, suolaa ja pippuria - kiehauta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.