Paahdettu kukkakaali-linssisalaatti pekonilla
Kipparin morsian
Kipparin morsian
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 2 henkilölle resepti Max
  • 30 min
  • 1 dl vihreitä linssejä
  • 1 keskikokoinen kukkakaali
  • suolaa, mustapippuria
  • öljyä
  • 4 siivua pekonia
  • 4 rkl rusinoita
  • tuoretta lehtipersiljaa ja rucolaa
  • Sinappivinaigrette
  • 2 rkl valkoviinietikkaa
  • 1 rkl Dijon-sinappia
  • 1 rkl juoksevaa hunajaa
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • suolaa, mustapippuria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.