Paahdetut härkäpavut ja kukkakaalimuusi
Ruoka-alkemisti -blogi
Ruoka-alkemisti -blogi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Paahdetut härkäpavut ja kukkakaalimuusi
  • 2 annosta
  • Paahdetut härkäpavut
  • 400 g tuoreita härkäpapuja (n. 200 g ilman palkoja)
  • 2 valkosipulinkynttä ½ dl manteleita
  • 1 tl yrttisuolaa
  • mustapippuria
  • Kukkakaalimuusi
  • 1 iso kukkakaali
  • 1 dl kaurakermaa
  • 1 rkl ravintohiivahiutaleita
  • ½ tl suolaa
  • 1 pieni kourallinen ruohosipulia

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.