Kaada paahtuneet ruusukaalit sipulien kanssa samalle pannulle ja pyöräytä, jotta maut sekoittuvat. Ruusukaali, tuo pikkuruinen söpöliini, mikä nostattaa tukan pystyyn jo pelkästä muistelusta miltä se tuoksuu ylikypsennettynä, sissus siunakkoon
Siisti ruusukaalit leikkaamalla kannat ja poistamalla uloimmat lehdet, jos tarpeen ja puolita ne. Laita ruusukaalit mantelilastuineen sopivaan kulhoon, purista sekaan sitruunamehu ja raasta vielä parmesaania päälle
Yksi näistä oli paahdetut kikherneet. Paista kunnes ruusukaalit ovat saaneet väriä. Kaada kikherneet ja ruusukaalit tarjoiluastiaan ja tarjoile mielellään kuumana
Pieni ja pyöreä on aina kaunista ♥ Ruusukaalen sesonki alkaa olla parhaimmillaan, vaikkakin noloudekseni tunnustettakoon että nämä pullerot ovat ulkomaaneläviä ja Stockan Hulluilta päiviltä koriin livahtaneita
Ruusukaalit ovat kiehtoneet minua jo pitkään ja aina välillä niitä olen maistellut muualla. Ota ruusukaaleista ulommat lehdet pois ja leikkaa ruusukaalit puoliksi tai neljään osaan
Kaverikseen uunissa punasipulin kanssa paahtuneet ruusukaalit saivat nimittäin niinikään nyt sesonkiaan viettäviä granaattiomenansiemeniä, pistaasipähkinöitä sekä pakkasesta löytynyttä, piparkakkumausteesta (
PAAHDETUT KIKHERNEET. Näin paahdettujen kikherneiden ohjeen Pirkka-ruokalehdessä. jokin aika sitten. Idea oli mielestäni kiva, joten päätin kokeilla sitä ja
Uunissa makeutuneet punajuuret ja paahdetut mantelilastut sopivat hyvin joulusesongin makumaailmaan. Vietin tänään kirjoituspäivää kotona ja valmistin lounassalaattini siitä, mitä kaapista löytyi
Kurpitsaohjeita ei koskaan voi olla liikaa. etenkin näin syksyisin, ja kun näin Ottolenghin ihanan kurpitsaohjeen niin tiesin että sitä piti kokeilla ja pian
- suolaa & pippuria. Aamu alkoi hieman ankeasti ja päätä jomotti sekä nokka valui. Plää. Muistin, että suunnittelin tämän päivän ruuaksi sosekeittoa ja sopivasti pöydällä odottelikin myskikurpitsa, jonka olin melkein unohtanut kokonaan
Voi kuinka paljon pidänkään paahdetuista perunoista. Rapea maukas kuori, pehmeä sisus, kevyt suolaisuus ja rasvaisuus koukuttavat syömään vielä yhden perunan
Halkaise ruusukaalit. Tällä hetkellä meillä on suuressa suosiossa uunissa paahdetut kasvikset. Uunissa paahdetut kasvikset ovat hyvin simppeliä ruokaa, mutta niin maukkaita
Seuraavana iltana kuullotin silputun salottisipulin ja valkosipulinkynnen kattilassa, nakkasin paahdetut bataattikuutiot joukkoon, nesteeksi kasvislientä ja mausteeksi suolaa, pippuria ja kuivattua chiliä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.