T. y. ö. k. a. v. e. r. i. n. S. s. l. h. ä. u. o. j. t. M. m. Y. ,. p. L. 5. 0. g. 1. c. d. 2. (. ). /. K. 3. 7. 8. V. 4. -. A. H. J. O. ) l. m l. t l. c m
Ja paholaisen. Kakku tullut uunista, ei vielä kumottu. Tämä se vasta on oikea suklaalovettajan kakku. En muuten laittanut kakkuun siigen kuuluvaa kuorrutetta, mutta kirjoitan sekin silti ohjeeseen
Itsenäisyyspäivän kunniaksi päätin tehdä paholaisenkakkua. Tuunasin kakkua hieman paloittelemalla taikinan joukkoon muutaman Fazer Mint -suklaakonvehdin
Tämä on tavallista kuivakakkua kosteampi ja mehevämpi kakku jossa on rapea kuori. Saara on tehnyt näitä viime vuosina joten kakusta on tullut meidän perheessä jo perinnekakku jouluisin, mutta sopii milloin tahansa kahvipöytään
Irrota kakku vuoasta, nosta tarjoilulautaselle ja koristele kakku murennetulla Kismet Fazerinalla. Hiihtoloman kunniaksi kävin läpi reseptejä julkaisemattomia reseptejä ja tässä niistä yksi
P. a. h. o. l. i. s. e. n. L. m. k. t. ä. r. ,. j. y. u. v. H. d. p. ö. T. M. V. g. R. D. S. (. ). A. 8. 0. 4. –. 6. c. 1. 2. /. 3. -. I. J. K. 5. t l. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.