minä teen niin että otan käteen pienen palan taikinaa pehmittäen sen ja kämmentä vasten painan lusikan täyteen taikinaa ja vedän reunoilta pois "roiskeet"
Puurosta ei jää sihtiin mitään, vaan painan kaiken puuron kaapimella tai lusikalla sihdin läpi, mutta näin puurolle tulee pehmeämpi ja miellyttävämpi koostumus
Painan "enää" 68,8kg. Kirjoitin vuosi sitten postauksen Herkuton elämä (jos olet jo tämän lukenut, rullaa reilusti alaspäin, tän päivän höpinät jatkuu isoimman kuvan jälkeen)
Itse painan yleensä palloihin vielä tässä vaiheessa ennen paistoa 1-2 isohkoa suklaapalaa. Näissä cookieseissa on maito- ja tummasuklaapalojen lisäksi koristeena Mini Smarties -rakeita
Itse olen oppinut äidiltä helpomman tavan - kaulitsen taikinan leivinpaperin päällä, painan muotilla kuviot sopivin välein ja pyörittelen ylimääräisen takinan pois väleistä
Leikkaa ylimäärätaikina pois veitsellä painanen, ei vetäen. Tämän kakun tekemisestä on sen verran aikaa, etten täytteitä muista, mutta päällys on vaahtokarkkimassaa (marshmallow fondant, MMF) ja ajattelin laittaa sen ohjeen tähän
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.