Rahkatäyte. Lisää muna, osa vehnäjauhoistaja rasva. Vaivaa hetki ja lisää loput jauhoista. Anna kohota puolisko tunti ja leivo pikkupulliksi tai vaikkapa pitkoiksi
Leivonnassa käytettävien raaka-aineiden mitta- ja paino asioita. Mistä tietää, että paljonko mikin raaka-aine painaa, jos reseptissä puhutaan grammoista ja sinulla on vain desi-ja litranmitta käytössä
Helppo ,täyttävä ja hyvää makuinen jälkiruoka sopii tarjoa vieraalle400 gr. rahka50 gr. Sekoittaa kaikki ainekset keskenään ja paista uunissa kauniin ruskeaksi +200 asteessa noin 40 min
Rakastan rahkaa, ja monesti jos jumppailen illalla myöhään/ateria venyy myöhäiseksi (nukkuminen liian täydellä vatsalla ole kivaa) syön illalla viimeiseksi marjarahkaa kermalla tai kookoskermalla
Sitten olen nähnyt rahkaa käytettävän suklaajuustokakuissa ja halusin kokeilla samaa. Rahkan vuoksi kakussa oli sellainen hapan vivahde, eikä kakku ollut ollenkaan makea
Sekoita keskenään rahka, tuorejuusto, sokeri, vanilliinisokeri ja vadelmat. Ensin oli ajatuksena tehdä pelkkä vadelmajuustokakku, mutta ajattelin samantien testata sitä jonkin toisen maun kera
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.