Kesäkurpitsa-suppilovahveropizzan valmistamiseen päädyin näin. Monessa reseptissä täytteenä oli kesäkurpitsaa ja sienetkin tähän käyvät hyvin - minusta suppiksille sopiikin pohjaksi paremmin ranskankerma kuin tomaattikastike
Tonnikala, katkarapu ja mozzarella paistettuna. Aitoa pizzeria fiilistä pallogrillissä paistamalla. Tämän lähemmäksi aitoa kiviuunissa pastettua pitsaa ei kotioloissa tahdo päästä
Gluteenitonta pizzaa olen ollut aikeissa kokeilla jo pitkään. Nyt kun markkinoille on tullut uusi härkäpapujauhoseos, päätin testata sitä pizzan teossa
iso kesäkurpitsa tai kaks pienenpää. Koverra kesäkurpitsat ja pilko sisällys pieniksi paloiksi. Kuullota pilkotut sipulit ja paista jauheliha ja kesäkurpitsasilppu
Klassisesta toscanalaisesta Panzanella tomaatti-leipäsalaatista, on helppo loihtia kokonainen lämmin ateria lisäämällä annokseen kanaa ja paistamalla se uunissa
Taikina on sama kuin mitä itse käytän pizzaa tehdessä. Piti kokeilla tällaistakin iltapalaversiota. 2dl vettä2rkl öljyä1rkl sokeria1tl suolaa5dl vehnäjauhoja2tl kuivahiivaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.