N. ä. i. n. k. e. v. o. t. a. s. m. l. u. r. y. -. j. p. T. h. ö. S. A. (. 4. ). 8. 0. g. f. H. 3. 1. c. V. 2. 5. d. ,. z. K. L. M. P. J. R. ". è. b. G. +. d l
Tällä kertaa lautaselle päätyi kuhaa papujen kera. Kuhaa ja valkopapu-persiljamuusia 2 hengelle. Perjantaista on alkanut hiljalleen muotoutua kalapäivä ja olen siitä erittäin iloinen
Paistettuakuhaa ja kesäkurpitsa-herkkusienihöystöä. Minulla on siinä mielessä käynyt hyvä tuuri, että työkaveri, tai oikeammin työkaverin mies, tykkää kalastaa
Valkosipulissa paistettua mangoldia. Meidän puutarhaan muutti tänä keväänä mangoldi. Se lienee vielä monelle suomalaiselle tuntemattomampi kasvi, mutta esim
Nieriää kermakastikkeessa uunissa kypsytettynä. Yksi ehdottomista suosikeistani kaloista on nieriä, se on kauniin punaista kypsennettynäkin, ja se on aivan taivaallisen herkullista savustettuna mutta paras ja helpon tapa valmistaa nieriää kypsentää se kermakastikkeessa uunissa
K. u. n. k. e. r. a. w. o. i. p. ,. t. s. T. ä. m. l. v. h. y. j. f. V. ö. -. E. d. S. A. P. H. M. O. 2. 5. 0. g. 3. 4. 1. (. ). c. N. L. R. J. B. W. t l. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.