PAISTETTUA KUHAA,. No sitä sitten noudatettiin tänään ja aamulla heti kurvasin tutun kalatiskin. Siitä sitten valitsin kaksi hienoa yksilöä ja fileointikin kuului samaan hintaan
Kevyesti paistettu lohi ja lehtikaalisalaatti on sydänystävällistä ruokaa. Sydän tykkää ruoasta, joka sisältää runsaasti kasviksia ja laadukkaita rasvoja
Fenkoli sopii erityisen hyvin kalaruoille ja se on maukasta sekä raakana että kypsennettynä. appelsiinilla marinoitua fenkolia sekä fenkolia ja hernettä pyreenä
Lohi, parmankinkku ja vihreä parsa ovat jonkinlainen ”match made in heaven”. Lohen ympärille kääräistään parmankinkku ja parsat terästetään sinappisella maustekastikkeella ja koko hoito kypsennetään grillissä
nippu vihreää parsaa (n. Nypi lohesta ruodot ja pyyhi kalafile siistiksi. Leikkaa kolmeen samankokoiseen palaan, asettele palat uunivuoan pohjalle, rouhi päälle suolaa ja mustapippuria
Jauhoisia perunoitarapeaksi paistettua pekoniaMaustettu kerma juustovoita ja suolaa. Tänään lohi sai kaverikseen tätä Beurre Blanc kastiketta ja pekoni-perunepyreetä
nippu tuoretta vihreää parsaa. Thai-keittiössä lisäkkeet eivät ole vain pääruoan täytettä, vaan niillä on tärkeä rooli aterian makutasapainon ja harmonian rakentamisessa
Maukasta lohtaja pinaatti-perunamuusia. Lisäksi näin kesällä uusista perunoista saa maistuvaa muusia ja sen valmistuskin on nopeampaa, kun perunoiden keittoaika on lyhempi
Eeva Kolu postasi jo aikoja sitten tämän ihanan parsakaalisalaatin ohjeen Helsingin Sanomien blogissaan, mutta vasta nyt mulla oli aikaa tehdä kokeiluja salaatin suhteen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.