kerran kk) ihan vaan siksi, kun se on niin helppo lykätä uuniin,(ja on tietysti hyvää)milloin sinällään,milloin pekonilla peitettynä,milloin täytettynä,ilman lisukkeita tai lisukkeiden kanssa,kuten tässä sipulinja omenan
Kotona pienen miettimisen jälkeen illallinen rakentui voissa paistetun siian ja kermaviilikastikkeen sekä kotimaisten kasvisten ja yrttien ja ulkomaisten oliivien ja aurinkokuivattujen tomaattien ympärille
Tarjoile heti sitruunaviipaleiden kera, jotta ruokailijat voivat kostuttaa juuston sitruunamehulla. Varsinkin tämä salaatti valmistuu todella nopeasti ja kätevästi, sillä ainoa hieman hankalampi osio on halloumin oikein paistaminen
Lukiessani Hesarin ruokatorstaista reseptin nokkoskuhasta uteliaisuuteni heräsi sillä kuha on lempikalojanija tähän vuodenaikaan plantaasilla tuoretta nokkosta on helposti saatavilla
Maksa on ruokalaji, joka perinteisesti jakaa mielipiteet täysin kahteen äärilaitaan. Onneksi poikanen syö ruokansa, vaikka nyrpisteleekin naamaansa ja kertoo, ettei maksa ole hänen herkkuaan
Pad Kra Pow Kai eli vapaasti käännettynä paistettuna kanaa thaibasilikan ja chilin kanssa on tulinen ruoka, joka valmistuu esivalmisteluineen noin vartissa (pl
Paistettua sipulia pekonisen fileen päälle. Viime vikonloppuna ikkunanpesijät ja muut raskaan työn ratajat tarvitsivat ihan tuntia ruokaa, joten päädyin tekemään possun ulkofilettä kääräistynä pekoniin
Lisää pavut pinaatin joukkoon sipulin kanssa. Tämä ohje oli tarkoitettu lämpimäksi kasvislisukkeeksi – meillä se syötiin pastan kanssa ja toimi todella hyvin myös ”pastakastikkeena”
Valkosipulissa paistettua mangoldia. Välimeren maissa sitä käytetään hyvinkin laajasti. Mangoldi eli lehtijuurikas on punajuuren ja sokerijuurikkaan sukulainen ja sitä käytetään pinaatin tavoin
Lisäksi lehtikaali sisältää antioksidantteja jopa enemmän kuin monet marjat. Lehtikaali on aika kova eli sitkeä kaali syödä, joten marinoin sen, ensin poistin paksun lehtiruoteen ja pilkoin lehdet
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.