Kraabi puulaastuga pannilt kôrbenud tükid ära ja prae sibulad kuumas rasvasegus. Silloin kun kalan liha muuttuu valkoiseksi ja pinta on vähän ruskistunut, ne ovat valmiita)
N. ä. m. d. o. n. i. t. s. v. a. e. r. l. p. k. u. ,. y. J. g. h. j. K. U. I. S. A. P. T. E. D. O. (. 1. 2. L. ). 3. 5. 0. f. ö. -. 8. V. /. Y. M. R. 6. 7. %. Ä. d l. t l
Ohje on peräisin Ursula Ferrignon Italian kasviskeittiön parhaita –keittokirjasta. Ursula Ferrignon härkäpavuissa pehmeän punasipulin makeus, vuohenjuuston suolaisuus ja ripaus paprikajauhetta nostavat pavut ihan uuteen ulottuvuuteen
Suomessa Pohjois-Lapissa ja Vuoksenvesistöissä Itä-Suomessa, Keski-Euroopassa vuoristojärvissä. Jääkauden jälkeen paljastuneiden virtojen ja lampien ensimmäisiä kaloja olivat nieriät
Paistetut nuudelit ovat tuttua mussutettavaa varmasti monelle meistä, mutta oletteko törmänneet kotona kuitenkiin siihen ongelmaan, että nuudeli menee mössöksi ja katkeilee pannulla
Tässäpä vielä kuluneelta alkuvuodelta yksi näppärä välimerellinen tapas- tai naposteluannos, jossa paistetut mustekalarenkaat saavat kaverikseen hieman tulista ohueksi siivutettua makkaraa
Sekoita kermaviiliin kaikki ainekset ja anna kastikkeen maustua jääkaapissa tarjoiluun asti. Ripottele kuhafileiden molemmille puolille suolaa ja mausta pippurilla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.