Helppoa ja herkullista. Mantelikala on tuttu ruoka kouluajoilta. Se oliki yksi lempiruistani koulussa. Sein voi vaihtaa myös vaikka turskaan, loheen tai nieriään
Suosikkiohjeeni Burgundin pataan on kirjasta Ranskalaisen keittiön salaisuudet, jonka ostin nähtyäni ensimmäisen kerran ihanan ruokaelokuvan Julie&Julia
broilerit pataan tai isoon kattilaan. pannulla, siirrä myös pataan. Lisää pataan kaikki loputkin. Tässä. kuusi upeaa broilerireseptiä vinkiksi tälle ja tuleville viikoille
L. a. u. n. t. i. o. m. ä. p. v. l. s. k. h. d. j. r. P. e. y. B. g. ö. H. ,. T. 6. 0. -. 4. 5. 2. 1. f. 8. (. ). N. R. S. V. K. b. é. A. M. c. C. z. D. O. I. E. J. d l. t l
J. u. h. l. a. r. o. t. k. e. n. y. s. ö. ä. v. i. ,. p. j. ). T. m. M. d. ". -. O. S. b. g. K. E. 3. 5. 0. 2. c. 1. 4. R. L. 6. H. 7. P. I. z. <. N. &. t l
B. o. s. n. i. a. l. e. r. u. k. t. v. T. ,. I. ä. -. E. p. V. m. A. y. j. c. S. h. J. d. K. '. L. O. N. C. /. P. 5. 0. g. (. ). 1. 2. 3. 6. 4. ö. Ä. =. >. t l. r l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.