Paista kampelafileet molemmin puolin sopivasti keskikuumalla voi-öljypannulla. 2-3 annostaValmistusaika noin 40 minuuttia400 g kampelafileitä / 8 fileetävoita ja öljyä paistamiseensuolaaKylmä kastike. Kastikkeeseen voi vielä laittaa keitettyä kananmunaa hienonnettuna, mikä tekee siitä ruokaisannippu kevätsipulin vaaleita nuoria sipulia pitkittäin halki leikattunasuolaapippuriavoita ja öljyä paistamiseennoin 700 g uusia perunoitatilliäsitruunan lohkojaValmista kylmäkastike sekoittamalla kulhossa kastikkeen aineet. ***2-3 portsjonitValmistusaeg 40 minutit400 g lestafileesid / 8 fileedvôid ja rapsiôli praadimisekssoolaKülm kaste. 2-3 annosta
-. -. -. -. T. e. r. v. t. u. l. o. a. m. i. n. b. g. k. j. s. ,. J. S. y. ä. 4. V. 0. 5. f. /. 1. 8. p. h. ö. R. 2. d. N. (. ). P. *. O. K. ô. ü. M. d l. s l
Ystävänpäivän kunniaksi haluan jakaa teille kaakao-ohjeen, jota on ilo nautiskella sohvalla oman kullan kainalossa, yksin vilttiin kääriytyneenä tai kavereiden kanssa
En tiedä, missä tämä lyyrikko oli käynyt pizzalla - tai oliko missään - mutta jos hän olisi tiennyt jotakin pannupizzan olemassaolosta, hän olisi tyytynyt nyökkäilemään asiantuntevasti
kylmäsavu- tai ruohosipulituorejuusto). Sanmainen mössö käy oikein hyvin esim suolaisten tuulihattujen, voileipäkakun/voileipäkakkurullan, tai vaikkapa rieska- tai tortillakäärän täytteeksi tai uusien perunoiden lisukkeeksi tai vaikka ihan vaan leivän päälle laitetttavaksi, kuten minä aion tällä herkutella
Sanotaan, että kylmä kahvi kaunistaa. Seuraavana päivänä jäätelö oli aika kovaa, joten kannattaa ehkä tuota glukoosisiirappia pistää ihan reilusti - ja antaa jäätelön pehmitä jääkaapissa ennen pallojen koukkaamista
Anna maustua kylmässä seuraavaan päivään. 500-600 g poronpaistia. 3 rkl kylmäpuristettua rypsiöljyä. 1. Ota paisti huoneenlämpöön ainakin 2 tuntia ennen paistamista, paista se rasvassa kuumalla pannulla kauttaaltaan, työnnä siihen paistomittari ja siirrä sitten uuniin 125 asteeseen
Siirrä keitto jääkaappiin, niin että se jäähtyy hyvin kylmäksi tarjoiluun mennessä. Tarjoile keitto oikein kylmänä ja tipauta jokaiseen annokseen nokare ranskankermaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.