Cassouletiin tarvittujen ankankoipien confitoinnissa jäi yli kaksi koipea. Joista tuli sitten ragúa. Sen verran aikavievää puuhaa tuo ragún haudutteleminen on, että samalla vaivalla kannattaa tehdä suosiolla kaksinkertainen määrä
Otsikko voisi viitata vaaleanpunaiseen kioskipokkariin tai Mariskan ja Pahojen Susien kauniiseen kappaleeseen Liekki (joka lämmittää Kulinaarimuruakin), mutta tällä kertaa kyse on arkisen eksoottisesta nokkosesta
Leipä on varmasti sellainen ruoka josta en voisi koskaan luopua. Se on niin hyvää. Päätin kokeilla omalla reseptillä sellaista leipää missä olisi edes muisto leivän mausta mutta se olisi kuitenkin täynnä kaikkea ihanaa ja terveellistä
Heippa. Tuli jokin aika sitten keitettyä niin hyvää lohisoppaa, reseptiksi asti on kyllä jaettava. Kylmäsavulohi antaa keitolle upean pienen savuisen vivahteen ja kerman kanssa koko komeus on täydellinen ja suussa sulava kokonaisuus
Kun lihat alkoivat olla mureita, lisäsin ne kaalipataan ja kumosin päälle hieman punaviiniä tumman värin aikaansaamiseksi, edelleen pata sai jatkaa rauhallista porinaa pihan puolella
Kun on (ruokabloggarina) tottunut kokkaamaan oman makunsa mukaan (eli heittämään asioita pannulle silleen lonkalta ja lisäten juttuja sitten tarpeen mukaan ja joskus vahingossakin) on keittokirjan ohjeen seuraaminen pilkulleen kummallisuudessaan aika vapauttavaa
Ainekset 500 g naudan jauhelihaa 4 kpl keskikokoista sipulia 4 kynttä valkosipulia 1 kpl bataatia (tai muutama peruna jos haluaa) 3 kpl porkkanaa 4 dl punaisia linssejä 3 l vettä liemikuutio tai kaksi soijakastiketta (druvan) ja suolaaOhjeet Pilko sipulit ja raasta karkealla terällä porkkanat ja bataatti
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.