Aasialaisen ruoan kaipuu kasvaa joka vuosi huippuunsa tammikuussa. Talven ja pakkasten aikaan kroppani vaatii chiliä, inkivääriä ja valkosipulia pysyäkseen hengissä, ilman niitä uhkana olisi talviuni
800 g naudan palapaistia. 800 g naudan palapaistia. Suosikkiohjeeni Burgundin pataan on kirjasta Ranskalaisen keittiön salaisuudet, jonka ostin nähtyäni ensimmäisen kerran ihanan ruokaelokuvan Julie&Julia
Palapaistia oli vuorostaan ruokalistalla. - Kiehuta palapaistia miedolla lämmöllä kannen alla noin tunnin ajan, eli kunnes lihapalat ovat täysin pehmeitä
500-800g hirven palapaistia (minulla oli vasan lihaa, naudan lihakin käy varmasti oikein hyvin)vajaa puoli pulloa punaviiniän. ) 500-800g hirven palapaistia
100 g possun palapaistia. 100 g possun palapaistia. TUORETTA MEIRAMIA KANNATTAA LISÄTÄ VÄHÄN KERRALLAAN, ETTEI YRTIN "PARFYYMIMAINEN/SAIPPUAMAINEN" AROMI OTA KEITTOPOHJASSA YLIVALTAA
Pitkään haudutettu lammaspata. Filed under. Ruokaohjeet — Jätä kommentti. 06/02/2015. Keksin tällaisen tempun, jonka avulla surkeistakin C-luokan lihanjämistä saa aikaan herkullista sapuskaa
- Kiehuta palapaistia miedolla lämmöllä noin tunnin ajan, eli kunnes lihapalat ovat täysin pehmeitä. 400 g porsaan palapaistia. 400 g porsaan palapaistia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.