Palsternakkakakku. SADONKORJUU. Perinteinen porkkanakakku on perheeni suosiossa. Porkkanan ja tuorejuuston yhdistelmä kuuluu joka vuosi sadonkorjuun herkkuihin
Kyllä, juureksia voi käyttää myös leivontaan. Porkkanastahan on kyhäilty jo vaikka kuinka pitkään kakkuja ja muffinsseja, ja punajuurikin on päässyt ainakin mehun muodossa monen leivonnaisen mausteeksi
Porkkanakakun tavoin myös palsternakkakakku on parhaimmillaan vasta muutamia päiviä paistamisen jälkeen, joten se kannattaa tehdä hyvissä ajoin maustumaan jääkaappiin ennen nauttimista
Uuden mustan tämän viikon juures on palsternakka. Tässä omat aikaansaannokseni parilta viime päivältä. Mielessä olisi paljon kaikkea palsternakkaan liittyvää, mutta kaikkea ei yksinkertaisesti ehdi toteuttaa
Palsternakkakakku pohja (uunipellillinen). Havainnollistavaa aineistoaYllätyksekseni minua nakattiin Uuden Mustan marraskuisella juureshaasteella, jonka etenemistä olen seuraillut alusta alkaen monista blogeista
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.