Näin joulun alla tulee perinteisiä joulureseptejä joka suunnasta. Mikäli olet kyllästynyt perinteiseen joulukinkkuun, niin tässä on yksi herkullinen vaihtoehto joulupöytään
1. Paloittele broileri kahdeksaan osaan. Vatkaa muna isossa kulhossa parin minuutin ajan. Lisää joukkoon koko ajan vatkaten maito, maissijauhot, suola ja mustapippuri
Pangasius-kalaa ja kvinoaa, quinoaa. Pangasius eli haimonni on Aasiasta, Mekongjoesta kotoisin oleva ruokakala, jonka liha muistuttaa kuhaa tai merianturaa
Kävimme töiden jälkeen Hakaniemessä lunastamassa Groupon-diilinä hankitun lihasetin Liettuan Herkut -nimisessä pikkupuodissa, ja samalla reissulla Hakaniemen hallista tarttui heräteostoksena mukaan myös muutama turskafile
tämän kertaisia raaka-aineita. ja sitten uuniin. valmis paistos. 4 kpl broilerin fileepihviä. 500 g parsa-, kukkakaali ja porkkanasekoitusta (pakaste) tai muita vihanneksia
Kääri puhdistettujen fileepalojen ympärille pekonisuikaleet ja kiinnitä liitoskohdat hammastikuilla. Kuumenna parila, öljyä se hyvin ja paista fileitä keskilämmöllä kannen alla noin 2 minuuttia kummaltakin puolelta, kunnes liha on kypsää
Suomeksi sanottuna kokonaisen valkohäntäpeuran fileen paistaminen taikinakuoressa. Kyseessä on versio Napoleonin Waterloossa 1815 voittaneen Iron Duken lempiherkusta, joka paremmin tunnetaan nimellä Beef Wellington
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.