IPAn kanssa parasta on kaikki suolainen ja rasvainen. IPA-oluissa on hedelmäisyyttä ja usein karamallimaltaasta tullutta maltaista makeutta, joka niin hyvin tasapainoittaa suolaisia makuja
Yleisesti intialainen ruoka saa kurkottamaan oluthyllylle (sen perinteisen lagerin lisäksi esimerkiksi hedelmäinen IPA toimisi myös) eikä Moselin Rieslingkään (tässä siihen hyvä vaihtoehto) huono valinta olisi, mutta Carménère on yllättävänkin hyvä punaviinivalinta monille intialaisen keittiön antimille
Nyt sitruunahuumassani oli jälleen aika tarttua uuteen haastajaan eli sitruuna-lakritsipaloihin. Onneksi lakritsin vähyys taikinassa jäi ainoaksi pettymykseksi, sillä sitruuna-lakritsipalat ovat huimaa syötävää
Nyt meni vaikeaksi, eli ostetaan kokeiluun Sinebrychoffin Karhu keppanaa, Keisari 66 American Pale Alea Nokian Panimolta ja kokeeksi muutama savuolut eli Teerenpelin Sauhusanttua, olipa kallista, puolitummaa savuista lagerolut sekä Stadin Panimo, vielä kalliimpaa, Savuruis Portteri
Kaartilan mallaspossu. Sekä ehdottomasti myös maukkaaksi. Tämä on mielestäni juuri sellaista tuotekehitystä ja lihan- sekä maaseudun yrittäjyyttä mitä ei voi jättää huomioimatta
Kutsusta tulla maistelemaan annoksia thairavintola Tamarinin uudelta listalta ei voinut kieltäytyä, sillä thairuoka on omalla suosikkilistalla aika korkealla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.