Pannacotta ja karpalot
Ruokailmiö
Ruokailmiö
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 4 rkl maitoa
  • ½ vaniljatanko)
  • 2½ dl kuohukermaa
  • 2 liivatelehteä
  • 80 g tomusokeria (n. 1 1/3 dl)
  • 100 g karpaloita
  • 50 g sokeria
  • kinuskikastiketta
  • (paahda 1½ dl sokeria, lisää sekaan 2 dl kuohukermaa, keittele 10 min ja lisää lopuksi hyppysellinen suolaa ja ruokalusikallinen voita)
  • 4. Kun kiehutettu kermaseos on viileää ja se tarttuu jo aavistuksen lusikkaan
  • 6. Kun pannacotta on hyytynyt, kasta vuoka kuumaan veteen ja kumoa pannacotta lautaselle

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.