Tarjoile valmiit pannarit vaahterasiirapin ja esimerkiksi mustikoiden kera. Annostele pannulle, pannusi koosta riippuen, 3-4 pannaria pienen kauhan avulla
En muista, että olisin koskaan nuorempana pitänyt erityisesti rahkasta. Opiskeluaikoina ostin sitä satunnaisesti smoothieita varten, mutta muuta käyttöä en sille keksinyt
Tarjoa hillon tai vaahterasiirapin kera. Mä kaipaan yhtä asiaa, nimittäin kunnollista lettupannua. Porissa odottaa tällä hetkellä yksi, mutta se pitää vielä rasvapolttaa
Löysin kaupasta suomalaista lehtikaalia. Olen odottanut milloin sitä saa, sillä haluan käyttää sitä sen suuren kuitupitoisuuden takia, 100 g päivässä täyttää kuitujen tarpeen
Mureke on se ruoka,mitä aika useinkin tehdään(tai usein ja usein,ehkä n. kerran kk) ihan vaan siksi, kun se on niin helppo lykätä uuniin,(ja on tietysti hyvää)milloin sinällään,milloin pekonilla peitettynä,milloin täytettynä,ilman lisukkeita tai lisukkeiden kanssa,kuten tässä sipulin ja omenan
Pannari on yleensä pahaa. Siinä on liikaa kohoumia ja kohoumat on yleensä vähän palanu. Tällä ohjeella tehdyn pannarin jälkeen jouduin tosin muuttaan mielipiteeni
n 15 pannaria. Suussasulavat pannarit kruunaavat minkä tahansa hetken päivästä. Spelttitaikina ja tuoreet mustikat saavat pannarit maistumaan erityisen hyvältä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.