100 g
sulatettua margariinia (Eipä ollut margariinia, käytin oliiviöljyä - joka oli maustettu sitruunalla, koska tavallinen oli loppunut. Oliiviöljyä meillä kyllä yleensä aina on.)
Paras pannukakku on kuohkeaa, ilmavaa ja pehmeää. Äiti tekee kiistatta maailman parasta pannukakkua. Pannukakku alkaa kohoilla aika pian uuniin laittamisen jälkeen
Vuoden ensimmäinen resepti on niinkin perinteinen kuin pallillinen pannukakkua. Meillä syödään pannukakkua melko usein aamupalaksi, välipalaksi tai iltapalaksi näin talvisin pakastettujen marjojen kanssa ja kesäisin tuoreiden marjojen kanssa
Olen tässä viimeisen vuoden aikana oppinut ymmärtämään, että lähes kaikkea, mitä voi tehdä makeana voi tehdä myös suolaisena versiona - kakkua, tuulihattuja, muffinsseja, piirakkaa, kääretorttua ja nyt viimeisenä pannukakkua
Ihana pannukakku on helppo ja maistuva jälkiruoka niin aikuisille kuin lapsillekin. Tänään teimme Tyttöni kanssa pellillisen pannukakkua, josta puolet menikin jo hetkessä
Vähähiilihydraattinen kardemummalla maustettu pannukakku. Torstai on toivoa täynnä sanotaan. Tällä oli kuitenkin totaalinen jääkausi päässä ja aivot löivät aivan tyhjää miettiessäni päivän ruokaa
Meillä tehdään paljon suolaisia pannukakkuja koska ne ovat edullinen ja helppo iltapala. Suolaiseen pannukakkuun on helppo upottaa kaikki mitä kaapissa on ja vaatii käyttämistä
Kokeilin ensimmäistä kertaa leipoa pannarista terveellisempää versiota. Pannari onnistui ihan hyvin, mutta minun makuuni aiemmin tekemäni lettuversio on parempi
Mielestäni pannukakkujen kanssa sopivat parhaiten tuoreet tai pakastetut marjat. Välillä innostun tekemään amerikkalaisia pannukakkuja, joihin olen löytänyt todella hyvän ohjeen Eeva Kolun Kaikki mitä rakastin -blogista
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.