Pannupitsa
minnasaari1
minnasaari1

Pannupitsa

  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • pohja:
  •   3 dl  maitoa
  •   1 tl  suolaa
  •   2 rkl  vaahterasiirappia
  •   6 dl  vehnäjauhoja
  •   1/2 pss  kuivahiivaa
  •   60 g  voita
  •  
  • täyte:
  •     tomaattikastiketta
  •     oreganoa
  •     juustoraastetta
  •     muut ainekset oman maun mukaan

Ohjeet

    Ohjeet 30 - 60 min

    Pannupizza on Amerikkalaistyylinen paksupohjainen, hyvin kohotettu ja runsastäytteinen pizza.

    Lämmitä maito + 42 asteiseksi. Lisää suola, siirappi, osa jauhoista ja hiiva. Vaivaa loput jauhot sekaan ja pehmeä voi. Anna kohota liinan alla n. 30 min. Voitele voilla valurautapannu tai muu uunin kestävä vuoka. Levitä taikina pannulle ja myös reunoille. Lisää tomaattikastiketta reilusti ja muut täytteet oman makusi mukaan. Lopuksi juustoraaste. Anna vielä kohota n. 15 min. Paista uunin alaosassa n. 15 min 250 asteessa. Ota uunista, purista päälle valkosipulia ja nauti salaatin kera.

    Tästä taikinamäärästä tulee 1 iso tai 2 pienempää pizzaa.

    Vaihtelua: käytä tomaattikastikkeen sijasta BBQ-kastiketta !

    Mehevä pehmeäkuorinen pizza Ameriikasta. Vaahterasiirapissa sen salaisuus (toki juokseva hunajakin käy)

    Reseptin tekijä: metsänvartija . Kopioitu itselle muistiin kotikokki ohjelmasta.

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.