PANNUSSA PAAHDETTUA PEURAA KERMAISEN PERUNA-SELLERI-VUOAN KANSSA (Jamie Oliverin ohjeella)
Puolialaston kokki
Puolialaston kokki
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 600 g peuranfileetä
  • 4 annosta
  • 50 g sulatettua voita sekä muutama ylimääräinen nokare
  • 1 kg perunoita kuorittuna
  • 1 pieni mukulaselleri kuorittuna
  • merisuolaa ja vastajauhettua mustapippuria
  • 5 dl kuohukermaa
  • 1 valkosipulin kynsi kuorittuna ja hienonnettuna
  • ½ tuoreen salvianipun hieman silputut lehdet
  • 100 g vastaraastettua parmesaania
  • 10 katajanmarjaa (käytin 600g:n fileeseen saman määrän!) murskattuna
  • 3 tuoreen rosmariininoksan lehdet (käytin koko määrän)
  • 1 kg:n pala kauriinpaistia (tai 600g peuranfileetä) kalvot poistettuna
  • oliiviöljyä
  • 1 kuorimaton kokonainen valkosipuli hieman murskattuna ja valkoiset kuoret poistettuna
  • viinilasillinen hyvää punaviiniä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.