Minulla on pari Gordon Ramsayn reseptikirjaa. Päätimme kokeilla lohta paketissa. Olen testannut niistä muutamia reseptejä ja todennut olevan täysin arpapeliä onko resepti toimiva vai ei
Eli lohta, parsaa ja kasviksia. lohta fileenä. Nyt kun parsat alkaa olemaan saatavilla ja parhaimmillaan, Ja mikä parasta se grillisesonki on alkamassa
Lohi, parmankinkku ja vihreä parsa ovat jonkinlainen ”match made in heaven”. Lohen ympärille kääräistään parmankinkku ja parsat terästetään sinappisella maustekastikkeella ja koko hoito kypsennetään grillissä
vihreää parsaa, kylmäsavulohta, kananmunaa ja voita. Yksinkertaista, ja erittäin toimivaa. Keitä kananmunia kymmenen minuutin ajanja laita ne kylmään veteen jäähtymään
K. o. k. e. i. l. n. j. ä. r. a. t. h. d. s. Y. v. u. ,. O. p. ö. y. E. F. c. b. G. &. -. m. J. N. I. S. T. U. L. /. w. g. f. _. =. 1. 0. 5. 4. 7. 8. 9. 3. %. B. 2. A. 6. D. P. R. M. H. (. ). '. z. W. x. C. B %. A %. o g
Nypi lohesta ruodot ja pyyhi kalafile siistiksi. Leikkaa kolmeen samankokoiseen palaan, asettele palat uunivuoan pohjalle, rouhi päälle suolaa ja mustapippuria
Lisukkeeksi teimme kevään suosikkikasvista parsaa, tosin tällä kertaa valkoista. Tämä keväinen ruoka sopii hyvin pääsiäisen aikaan ja korvaa mainiosti liha-aterian
Kaikenlaista on ehtinyt tapahtua, ja vauhti taitaa vastedes vain kiihtyä. Koska ihmeekseni havahduin siihen, että Vappua juhlitaan jo viikon kuluttua, päätin jakaa pääsiäisenä testatun ruokaohjekombon
Alun perin tarkoitus oli hienostella vähän vähemmän ja valmistaa lohta parsan ja hollandaisen kanssa, mutta kaupassa totesimme, että lohifile maksoi enemmän kuin pakastettu ankanrinta, joten miksipä ei sitten ankanrintaa
Lohtaja parsaa. Tänään ostin lohta. Ehdotin, että jätetään pois kolme viljaa, vehnä, ohra ja ruis. Kaupoista on gluteenittomia jauhoseoksia, joten ostan nyt niitä
O. l. e. n. a. i. o. u. t. k. h. f. d. s. y. ö. j. ä. V. r. ,. v. J. p. m. P. E. T. (. b. c. ). L. B. 2. -. 3. g. 5. 0. 1. /. R. 4. K. 7. M. F. t l. d l
Perjantai on pullapäivä. Viikon arkisten aherrusten jälkeen ei välttämättä jaksa paljon pullia pyöritellä, joten pullakin valmistetaan silloin rennosti pellillä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.