Parhaassa pizzassa on ohut pohja ja maukas tomaattikastike
Kulinaarikatti
Kulinaarikatti
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 dl vettä (42 asteista)
  • 1/2 tl suolaa
  • 1 tl sokeria
  • n. 3 dl durum-venhäjauhoja (myös tavalliset vehnäjauhot käy)
  • 1/2 pkt kuivahiivaa
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 1 dl tuoretta basilikaa
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 1 punasipuli 1 rkl balsamiviinietikkaa
  • 2 rkl sokeria
  • ripaus mustapippuria, suolaa
  • 1 pkt (400g) paseerattua tomaattia

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.