Alkuperäisen reseptin olen aikoinaan bongannut Pullantuoksuinen koti -blogista. kaadan siivilän läpi kerralla munasokeri-vaahtoon kuivat aineet, sitten ilman siivilää maidon ja voisulan
-. -. -. -. -. -. -. M. i. n. ä. h. s. e. t. d. S. p. a. r. m. o. k. l. j. v. u. y. ,. K. ö. V. N. g. O. L. b. A. 8. 0. E. J. R. P. /. T. 6. c. 5. 3. 7. 4. 2. 1. =. (. ). H. Ä. d l. t l
Pätkis-mokkapalat. Daim-mokkapalat 4 kananmunaa 2 dl sokeria. Nämä ovat vaan niin herkullisia ja vaikka ohjeeseen tulee piimää se ei suinkaan maistu piirakasta vaan tuo sen ihanan pehmeyden pohjaan
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne vuorotellen maidon kanssa muna-sokerivaahtoon. Reseptivihkossani, sellaisessa käsinkirjoitetussa, on ainakin viisi erilaista mokkapalojen reseptiä
Ja tiedättekö - tuloksena oli ehkä ne parhaatmokkapalat, joita olen koskaan tehnyt. No, olen haaveillut varmaan vajaan vuoden ajan paulig cupsolo-kapselilaiteesta ja nyt viimein sain blogini kautta sellaisen käyttööni
- Voit myös pakastaa mokkapalat rasiassa. Nyt kuitenkin, kun olen sairastanut jo useamman viikon, ja haju- sekä makuaistit ovat tipotiessään, teki mieli jotain voimakkaamman makuista, josta saattaisin edes jotain maistaa
Mokkapalat. Lapsi toivoi että teen isälleen suklaakakkua viime sunnuntaina isäinpäivänä, no leivoin mokkapaloja ja huh heijakkaa tulipas ihanan täyteläisiä ja suklaisia
Paista 200 asteessa uunin keskitasolla 10-13 minuuttia. Laskiaisena pullalla nautiskeluun lisätään herkuttelukerrointa laittamalla täytteeksi mantelimassaa/vadelmahilloa ja tietenkin runsaasti kermavaahtoa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.