Kun tekee ruokaa paljon, tulee paljon ohjeita ja kuvia siinä sivussa. Toisinaan jotkut ohjeista ovat sellaisia hyväksi koettuja, helppojajuttuja, jotka helpottavat ruuan tekoa, mutta niistä ei yksistään tunnu olevan vielä ohjeeksi
Kiireisen arjen keskellä arvostan ehkä eniten helppojaja nopeita arkiruokia. Mulle ruoka on todella tärkeä asia elämässä ja haluan nauttia siitä vuoden jokaisena päivänä
Olin tässä taannoin pienellä Pohjanmaan reissulla, kun sain viestin Jonnalta, joka kysyi, että voiko minun kokemukseni mukaan haudutuspadassa tehdä kaalilaatikkoa
Nopeita ja tosi helppoja tehdä, mutta maistuvat silti ihanilta. Näihin ei tarvita kuin muutamaa ainesta ja silti näistä saa ihania ja jopa juhlavia coctailpaloja
Olen vihdoin saanut ruokahaluni ja samalla kokkausinnon takaisin, hiphei. Eilen tehtiinkin taas tytön kanssa yksi Anton & Antonin ruokakassin aterioista ja voi itku miten hyvää se oli
Ja tämä on yhden miehen, yksi mielipide - hakkaa blinit. Maku ja koostumus on täydellinen. Lisäksi nautitaan esimerkiksi mädin, smetanan ja hakatun punasipulin kanssa
Aiemmin vain ja ainostaan ruåtsalaisen GoGreenin kvinoaa käyttäneenä olin enemmän kuin iloinen löytäessäni kaupasta kotimaista Sunspeltin luomukvinoaa ja nappasin heti kaksi kokonaista pakettia mukaani
- Mittaa suureen kulhoon vesi, mihin lisäät korppujauhot sekä sipulikeittopussin. - Tämän jälkeen lisää jauheliha sekä kananmuna ja vaivaa hyvin tasaiseksi massaksi
Tämä vuohenjuusto-tomaattiapasta kummitteli mielessä monta päivää ja eilen himot kävivät niin koviksi, että treenin jälkeen poikkesin kauppaan ostamaan ainekset
Seljanka on yksi venäläisen keittiön helmistä. Suomessa seljanka mielletään usein kalakeitoksi Mannerheimin mieliruokiin kuuluneen kalaseljankan mukaan
Päivä päivältä olo tulee rentoutuneemmaksi ja mun ideapankki alkaa pursuilemaan yli äyräiden. Voisin olla koko päivän keittiössä kehittelemässä ja testailemassa erilaisia reseptejä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.