Selailin Cordon Ramsayn keittokirjaaja silmääni osui tämänkertainen reseptini. Parmankinkku, salvia ja ricottajuusto antavat broilerfileille kivasti makua, kunhan maltaa antaa lihan tekeytyä hetken jääkaapissa ennen sen valmistamista
Voileipäkakkuja saa tehtyä monia erilaisia, itsekkin useammanlaista jo tehnyt. Muokkasin hieman ohjetta pienemmäksi ( tässä nyt Maku-lehdessä olleen kokoisena ) ja hieman oman oloisemmaksi
Toisinaan heillä on kuhaa yli oman tarpeen, ja silloin pääsen minäkin saalista osalliseksi. Nyt kaipasin jotain uutta jablogeja selailemalla löysinkin kuha-serranokääröjen ohjeen Tuoksussa Basilikaa -blogista
Laita paistinpannulle voita, lisää sienet ja anna nesteiden haihtua pois. tagliatellea. Laita oliiviöljy pannulle ja odota kunnes pannu on höyryävän kuuma
Siinä vain on maut niin kohdallaan, ja niitä makuja on paljon. Miniluumutomaattien aromit moninkertaistuvat uunissa, ja parmankinkusta tulee uunissa ihanan rapeaa
Se maistuu kuumana ja kylmänä, ja tosiaan onkin ollut aina yksi pikniksuosikeista. Valuta päälle hyvää oliiviöljyä ja rouhaise päälle pippuria ja ripota muutama merisuolarae
Keitä kuivatagliatelle paketin ohjeen mukaan, tai tuoretagliatellea viitisen minuuttia suolalla maustetussa vedessä, valuta ja säästä tilkka keitinvettä
Kuullota sipuleita kattilan pohjalla öljyssä. Lisää vesi, fondi ja herneet. Nosta kattila liedeltä, lisää puolet kinkkupaloista ja soseuta keitto sauvasekoittimella
T. ä. s. p. v. i. e. l. y. k. a. t. u. n. m. o. M. c. d. j. r. ,. h. z. g. I. ". ö. K. -. A. (. 6. ). 1. 5. 0. b. 2. f. P. L. 7. H. R. N. 8. /. 4. d l. g "
Nyt jaan teille perjantainja tulevan viikonlopun kunniaksi kevään parhaan parsareseptin. Kevät on toki aika nuori vielä, juuri alkanut vasta, mutta väitän että tälle on vaikea löytää haastajaa (haaste heitetty
T. ä. m. k. e. s. u. r. p. i. t. a. v. l. o. n. y. h. j. M. ,. d. c. N. g. ö. K. A. (. 4. ). 6. 0. 5. 1. 2. 3. P. L. -. J. 7. V. ~. 8. S. x. R. C. I. ". O. b. d l. t l
En pystynyt vastustamaan kiusausta kun näin espanjalaista luomuparsaa kaupassa. Mutta parsan, kampasimpukoiden ja parmankinkun yhdistelmä on niin nerokas, että kirjaan sen nyt tänne ylös
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.