T. ä. m. k. e. s. u. r. p. i. t. a. v. l. o. n. y. h. j. M. ,. d. c. N. g. ö. K. A. (. 4. ). 6. 0. 5. 1. 2. 3. P. L. -. J. 7. V. ~. 8. S. x. R. C. I. ". O. b. d l. t l
P. E. K. O. N. I. Ä. R. T. Y. B. L. A. S. U. J. -. –. M. a. u. s. t. m. o. i. b. r. l. e. n. f. ä. k. v. j. V. h. p. (. y. ö. z. ,. ). 1. 2. 3. 4. d. c. 5. 0. H. 6. g. C. ". /. 7. [. ] L. m i. d l. t l
Voileipäkakkuja saa tehtyä monia erilaisia, itsekkin useammanlaista jo tehnyt. Jokinaika sitten oli vaatekutsut, johon halusin suolaiseksi tehdä voikkarikakun
Valmistan pekoniin käärittyjä uuniherkkusieniä usein perjantai-illalla kun palaan töistä kotiin. Työviikko on selän takana, aina ei viitsi valmistaa mutkikasta ruokaa, aina ei ole jääkaapissa ruokaa, mutta jotain pitää syödä
broilerin rintafileitä. tuorejuustoa (taco). pinaattia. suolaa ja pippuria. pekonia. Leikkaa broilerinfileisiin viilto poikittaissuunnassa ja täytä se tuorejuustolla ja pinaatinlehdillä
Grillatut leivät, niin sanotut toastiet, ovat tällä hetkellä erittäin trendikkäitä. Perinteisen grilled cheese-tyyppisen leivän sijaan voi myös tehdä tanskalaistyylisiä avoimia voileipiä
Hienonna sipulit. Kuullota sipuleita kattilan pohjalla öljyssä. Lisää vesi, fondi ja herneet. Keitä 5. 10 minuuttia, kunnes herneet ovat kypsiä ja alkavat hajota
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.