Tällä kertaa ajattelin tehdä ruokaisan version parmesaanimunakoisosta. Voit käyttää tuoretta kalaa silppuamalla ruodottomat kalafileet ja paistamalla ne kypsiksi ennen sipulin kuullottamista
mozarellajuustoa kuutioituna tai valmiita mozarellapalloja. Yhdistä riisi, parmesanraaste ja yksi kananmuna kulhossa ja vaivaa käsin tasaiseksi seokseksi
Olen tehnyt munakoisosta vastaavaa parmesaanimunakoisoa marinara-kastikkeella, josta postauksesta löytyy myös valokuvia eri työskentelyvaiheista – tosin kesäkurpitsaa ei tarvitse itkettää
yrttikastike, marinara-kastike tai homejuustokastike. Yrttisten jauhelihakepakkojen maku on mieto ja puiset varrastikut tekevät ruokailusta vähän retkeiluhenkisen
Päätin siis tehdä viikonloppuna sekä marinara-kastiketta että näitä leipätikkuja iltapalaksi. Jostain syystä päädyin koko viikonlopun ajan googlettamaan netistä erilaisia reseptejä joita jäin Yhdysvalloissa asuttujen vuosien aikana kaipaamaan
Aika tarkalleen vuosi sitten kevätlintujen laulaessa raaka ja karu maailma valkeni minulle. ) Kuitenkin paras pastankastike, mitä olen about ikinä syönyt, oli juurikin raakakurssilla oppimani Marian marinara-kastike (jota voi muuten soveltaa ihan mihin vain koska se on parasta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.