Parmesaanipaneroitua kuhaa, paahdettuja puikulaperunoita ja yrtti-kaprissalsaa
Ruoka.fi
Ruoka.fi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 5 senttiä leveiksi paloiksi. Mausta molemmin puolin suolalla ja mustapippurilla. Riko kananmunat syvälle lautaselle ja vatkaa munien rakenne rikki haarukalla. Mittaa laakealle lautaselle korppujauhot ja sekoita joukkoon raastettu parmesaani sekä salvia. Kääntele kalapalat ensin kananmunassa ja sitten korppujauhojuustoseoksessa. Kuumenna voi ja öljy paistinpannulla ja paista kuhapalat seoksessa molemmin puolin kauniin kullan ruskeiksi.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.