Tämä leipäohje on ihan sikahelppo ja mikä parasta, hiivan makua ei ole lainkaan. Vaaleassa leivässä on itse tehtynä usein jonkin verran hiivan makua, joka minua sitten alkaa tökkimään
Meidän perheessä kaikki pitävät parsasta kovasti, joten valmistan sitä aina paljon kerralla. Ihanaa, tankoparsaa saa taas edullisesti lähes kaikista kaupoista
Kevään varmin merkki parsaon saapunut kauppoihimme. Alkuperäisessä ohjeessa oli käytetty valkosipulijauhetta, mutta itse puristin aitoa valkosipulia – uskon, että teki näistä vielä parempia
Tällä hetkellä parastaon kesä ja grillaaminen, vaikka grillaussäät ovat kyllä vähän hakusessa. Jos Siperiasta puhaltava tuuli on kotigrillaajalle liikaa, voit herkutella myös sisällä
Kotona olemisessa parastaon se, että on oma keittiö. Sai syödä jokaisen aterian ja välipalan ulkona. Reissussa olemisessa parasta oli se, ettei ollut omaa keittiötä
Lisää joukkoon valkosipuli. Pyöräytä ja lisää joukkoon kuuma spagetti ja pekoni. Pekoninkinon hyvä. Sekoita, annostele lautasille, lisää parmesaani, mustapippuri ja hienonnetut yrtit
J. o. s. j. k. u. n. h. m. a. t. l. i. e. ä. ,. r. p. y. v. T. d. ö. K. P. N. U. (. 4. ). 1. g. f. 3. -. *. 7. 5. 2. S. M. L. 0. H. R. &. /. V. E. O. A. 8. W. Y. k g. d l
Tää on tosi hyvä lisäke grilliruualla. Meillä syödään parsaa tähän aikaan vuodesta melkein joka päivä. Parsojen päälle voi raastaa pöydässä parmesaanijuustoa jos haluaa lisää makua, mutta ne on hyviä ihan noinkin
Vihdoin sain aikaiseksi tarttua kevään sesonkiherkkuun eli parsaan. Päädyin valmistamaan parsan täältä löytyvällä ohjeella, sillä ajattelin, että voilla ja parmesaanilla höystettynä homma ei voi mennä pieleen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.