Parsa-vuohenjuustotartaletti ja punajuuripikkelöity paholaisen muna
À la gourmande
À la gourmande
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Parsa-vuohenjuustotartaletit
  • 2 kpl
  • 1/3 pkt valmista piirakkataikinaa
  • 100 g pehmeää vuohenjuustoa
  • 125 g turkkilaista jogurttia
  • 250 g tuoretta vihreää parsaa
  • tuoretta basilikaa
  • tuoretta minttua
  • suolaa, mustapippuria
  • Punajuuripikkelöidyt paholaisen munat
  • 2 kananmunaa 1 dl punajuuren lientä
  • 0,25 dl valkoviinietikkaa
  • 0,25 dl sokeria
  • ½ tl suolaa
  • ½ tl dijon
  • 1 tl majoneesi
  • 1 tl sitruunamehua
  • 2 tl oliiviöljyä
  • Suolaa, mustapippuria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.