Tein nyt tuhmasti ja ostin munakoisoa, vaikka laatu ei olekaan tähän vuodenaikaan paras mahdollinen. Olen himoinnut jo pitkään munakoisopaistosta, joka on hieman kuin lasagne ilman pastaa tai kasvismoussaka
Kun grilli kerran kuumeni, siinä tehtiin samalla lisukeeksi parsaa, kuinkas muuten. Olen kuitannut toiveen lupaamalla, että laitetaan sitten ulkona, kun grillikausi alkaa
J. o. s. j. k. u. n. h. m. a. t. l. i. e. ä. ,. r. p. y. v. T. d. ö. K. P. N. U. (. 4. ). 1. g. f. 3. -. *. 7. 5. 2. S. M. L. 0. H. R. &. /. V. E. O. A. 8. W. Y. k g. d l
UPPOMUNAT JA VIHREÄÄ PARSAA. Mikse myös illallisenklassiseksi alkuruoaksi. UPPOMUNAT JA VIHREÄÄ PARSAA. Uppomuna on myös kevyempi vaihtoehto kuin perinteinen hollandaise- tai bearnaisekastike saatika sitruunainen voisula
Parsaa & siitakesieniä miso–seesami-kastikkeella. Ajatuksilla on tapana kiertää samoja ratoja. Tänään tekemässäni ruuassa maustoin parsan, siitakesienet ja mustan riisin makeansuolaisella miso-seesami kastikkeella
Grillattuaparsaa ja sitruunapestoa. Sain äitienpäivälahjaksi Henri Alénin ja Annukka Oksasen mutkattoman teoksen Vuoden keittokirja, ja olen nyt makustellut sen kannesta kanteen
Laitoin viiniä keväiseen sitruunarisottoon, johon lisäsin myös sesongissa olevaa parsaa. Tämä postaus on tehty yhteistyössä italialaisia artesaaniviinejä myyvä verkkokauppa Vino Nostrumin kanssa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.