&. &. &. &. &. &. &. &. &. &. &. &. K. o. k. e. i. l. n. j. ä. r. a. t. h. d. s. Y. v. u. ,. O. p. ö. y. E. F. c. b. G. -. m. J. N. I. S. T. U. L. /. w. g. f. _. =. 1. 0. 5. 4. 7. 8. 9. 3. %. B. 2. A. 6. D. P. R. M. H. (. ). '. z. W. x. C. B %. A %. o g
Lisukkeeksi teimme kevään suosikkikasvista parsaa, tosin tällä kertaa valkoista. Siitä onkin varmaan useampi vuosi kun olen viimeksi valkoista parsaa syönyt
Huomasin, että myös uusimmassa Glorian Ruoka&Viini -lehdessä suositellaan samaa vihreille parsoille. Tuntuu, että pääsiäisestä olisi jo ikuisuus, vaikka vastahan sitä nyt vietettiin
Kaikki alkoi parsasta, jota aloin himoita yhä enemmän sitä mukaa kuin sesonki eteni. Lisäksi halusin parantaa taitojani hollandaisen ja suklaachantillyn teossa
- Kotimaista parsaa ei tarvitse kuoria. - 1 nippu parsaa. 1 nippu parsaa. Grillattu parsa on keikkunut kesäherkkujen kärkitiloilla jo useamman vuoden - kuten olette varmasti huomanneet
Ihanaa, tankoparsaa saa taas edullisesti lähes kaikista kaupoista. Parsaa voi valmistaa lukemattomilla eri tavoilla ja aloitan valmistussarjan tällä helppoakin helpommalla reseptillä
&. J. o. s. j. k. u. n. h. m. a. t. l. i. e. ä. ,. r. p. y. v. T. d. ö. K. P. N. U. (. 4. ). 1. g. f. 3. -. *. 7. 5. 2. S. M. L. 0. H. R. /. V. E. O. A. 8. W. Y. k g. d l
UPPOMUNAT JA VIHREÄÄ PARSAA. UPPOMUNAT JA VIHREÄÄ PARSAA. 1 nippu vihreää parsaa. Tämä resepti on yksi suosikeistani – helppo ja nopea valmistaa vaikka aamiaiseksi tai kevyeksi lounaaksi
Parsaa mestarikokin tapaan. Se on nyt selvästi sesongissa. Hollandaise-kastike nimittäin. Ainahan se maistuu Eggs Benedict tai kalan kanssa mutta nyt on sesongissa sen ehkä parhain kaveri, eli parsa, parsa, parsa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.