- Kotimaista parsaa ei tarvitse kuoria. - 1 nippu parsaa. 1 nippu parsaa. Grillattu parsa on keikkunut kesäherkkujen kärkitiloilla jo useamman vuoden - kuten olette varmasti huomanneet
250 g parsaa tai puolikas nippu parsaa. 250 g parsaa tai puolikas nippu parsaa. Parsanippu odotti jääkaapissa, mutta flunssa kutitteli ja valkosipuli maistui parhaalta
vihreää parsaa nippu. Tarjoile jonkun kivan dipin kera. Huhhuh hellettä. Nyt ei tee yhtään mieli olla sisällä ruokaa laittamassa, mitä vähemmän uuni päällä, sitä parempi
1. Mausta broilerifileet soijakastike-sinappiseoksella. Kuori ja viipaloi ananas, puhdista ja leikkaa sipulit puoliksi tai neljään osaan, puhdista ja puolita retiisit
T. ä. m. n. k. e. v. p. a. r. s. o. i. l. u. t. K. d. ,. h. P. ö. y. j. V. -. c. g. N. S. ". H. M. A. (. 5. ). E. F. w. O. I. 1. /. 3. ½. 2. m i. d l. r k
jogurtin ja oliiviöljyn kera. Bataattisalaatti mangon kera. Tarjoile halutessasi limeviipaleiden kera. Tytön uhkaavasti lähestyvät rippijuhlat pitävät kyllä tämän akan tällä hetkellä melko kiireisenä
Otin ilomielin vastaan Urtekramin haasteen (Ruoka. fi -yhteistyössä), jossa piti kehitellä herkullisin gluteeniton leivonnainen käyttäen tuotteita* heidän laajasta luomuperäisestä uutuusjauhovalikoimastansa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.