K. o. k. e. i. l. n. j. ä. r. a. t. h. d. s. Y. v. u. ,. O. p. ö. y. E. F. c. b. G. &. -. m. J. N. I. S. T. U. L. /. w. g. f. _. =. 1. 0. 5. 4. 7. 8. 9. 3. %. B. 2. A. 6. D. P. R. M. H. (. ). '. z. W. x. C. B %. A %. o g
Keitin myös napakkaa parsaaja tein ehkä toka kertaa hollandaisea. Laita pohjalle hieman hollandaisea, nostele päälle parsojaja upppomunia ja lisää vielä kastiketta
Lisukkeeksi teimme kevään suosikkikasvista parsaa, tosin tällä kertaa valkoista. Ja mitäpä parsa olisi ilman sen parasta ystävää hollandaise-kastiketta
Kyseessä on siis riimihärkä, jonka kanssa aioimme nauttia parsasta Hollandaise-kastikkeen kera. Kaikenlaista on ehtinyt tapahtua, ja vauhti taitaa vastedes vain kiihtyä
Lisäksi halusin parantaa taitojanihollandaisenja suklaachantillyn teossa. Seuraavaksi tein hollandaisen, vaikka se ei oikein pidäkään uudelleenlämmittämisestä
- Kotimaista parsaa ei tarvitse kuoria. - Tarjoa esimerkiksi hollandaisekastikkeen kanssa. Suolaisuutta pekonista ja raikkautta sitruunasta, eikun syömään
purkki pestoa ja kylmäsavulohipizzan ohje. Pohja. Lisää lämmin vesi, suola, öljy ja alusta taikina lisäillen hiljalleenjauhoja, niin kauan että taikina on kimmoisaa
Kastikkeeksi luulin laittavani hollandaisekastiketta, mutta koska maustoin kastiketta sitruunamehun lisäksi myös kuivatulla rakuunalla, tulinkin ilmeisesti laittaneeksi bearnaiskastiketta
Parsaa, artisokan sydämiä ja herneitä. Valkoista parsaa rakuunan kera. Pääsiäinen häämöttää jo horisontissa eikä päivien suunnitelmista ja ruoista ole vielä mitään tietoa
J. o. s. j. k. u. n. h. m. a. t. l. i. e. ä. ,. r. p. y. v. T. d. ö. K. P. N. U. (. 4. ). 1. g. f. 3. -. *. 7. 5. 2. S. M. L. 0. H. R. &. /. V. E. O. A. 8. W. Y. k g. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.