Parsaa ja katkarapuja parmesaanileivällä
Ruoka.fi
Ruoka.fi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Määrä
  • Aines
  • viipaletta täysjyväpaahtoleipää
  • munaa
  • 2 dl
  • maitoa
  • 0,5 dl
  • parmesaaniraastetta
  •  
  • paistamiseen
  • voita tai oliiviöljyä
  •  
  • päälle
  • vihreää parsaa
  • vettä
  • suolaa
  • öljyyn säilöttyä aurinkokuivattua tomaattia
  • jättikatkaravun- tai tiikeriravunpyrstöä
  • 4 rkl
  • seesaminsiemeniä
  • oliiviöljyä
  • tuoretta basilikaa tai muita yrttejä
  • sitruuna-avokadoöljyä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.