K. u. i. n. k. a. r. o. s. t. -. m. l. e. ,. p. y. ä. v. P. M. A. N. h. E. (. T. ". f. H. b. g. j. ö. ). S. O. 3. 4. 1. 2. c. 0. d. V. 5. L. 6. R. J. D. G. ( l. t l
- Kotimaista parsaa ei tarvitse kuoria. - 1 nippu parsaa. 1 nippu parsaa. Grillattu parsa on keikkunut kesäherkkujen kärkitiloilla jo useamman vuoden - kuten olette varmasti huomanneet
Ihanaa, tankoparsaa saa taas edullisesti lähes kaikista kaupoista. Parsaa voi valmistaa lukemattomilla eri tavoilla ja aloitan valmistussarjan tällä helppoakin helpommalla reseptillä
Punajuuri on hieno raaka-aine ja keitossa se on mielestäni parhaimmillaan. Fenkoli ja omena siihen vielä kaveriksi, niin kasassa on ainekset johonkin upeaan
Uusimmassa Yhteishyvässä (helmikuu 2016) oli monta kivaa ruoka- ja leivontaohjetta. Tällä viikolla yhden arki-illan meillä pelasti lämmin bataattikeitto, jonka kasvikset paahdettiin ensin uunissa
Kuumenna uunin grillivastus tai pane uuni kuumenemaan mahdollisimman kuumaksi. Kuori ja lohko sipulit. Kuori valkosipulit, halkaise paprikat ja poista niistä siemenet
Sunnuntaipäivällisellä syötiin keittoa paahdetuista paprikoista ja focacciaa. Missiona oli tuhota jääkaapista paprikat ja ricotta, ennen kuin lähden harjoittelureissulle
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.