Asparagi alla milanese, eli parsaa Milanolaisittain, on pääruoka alunperin Lombardian alueelta (Milano on Lombardian pääkaupunki), jossa parsaa luonnollisesti kasvaa runsaasti
Parsaa, hunajaista kermaviilikastiketta ja saaristolaisleipää. valkoista ja vihreää parsaa. Kyseisellä otsikolla esitellään Tallinkin ja Silja Linen asiakaslehdessä 2/2010 Markus Maulavirran kotikeittiön parsareseptin
- Kotimaista parsaa ei tarvitse kuoria. - 1 nippu parsaa. 1 nippu parsaa. Grillattu parsa on keikkunut kesäherkkujen kärkitiloilla jo useamman vuoden - kuten olette varmasti huomanneet
Ihanaa, tankoparsaa saa taas edullisesti lähes kaikista kaupoista. Parsaa voi valmistaa lukemattomilla eri tavoilla ja aloitan valmistussarjan tällä helppoakin helpommalla reseptillä
J. o. s. j. k. u. n. h. m. a. t. l. i. e. ä. ,. r. p. y. v. T. d. ö. K. P. N. U. (. 4. ). 1. g. f. 3. -. *. 7. 5. 2. S. M. L. 0. H. R. &. /. V. E. O. A. 8. W. Y. k g. d l
UPPOMUNAT JA VIHREÄÄ PARSAA. UPPOMUNAT JA VIHREÄÄ PARSAA. 1 nippu vihreää parsaa. Tämä resepti on yksi suosikeistani – helppo ja nopea valmistaa vaikka aamiaiseksi tai kevyeksi lounaaksi
Parsaa ja kananmunia 4 henkilölle. 500 g vihreää parsaa. 500 g vihreää parsaa. Paholaisen munat eli deviled eggs ovat meillä jokavuotinen perinne, jota syödään yleensä näin keväisin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.