- Kotimaista parsaa ei tarvitse kuoria. - 1 nippu parsaa. 1 nippu parsaa. Grillattu parsa on keikkunut kesäherkkujen kärkitiloilla jo useamman vuoden - kuten olette varmasti huomanneet
Ihanaa, tankoparsaa saa taas edullisesti lähes kaikista kaupoista. Parsaa voi valmistaa lukemattomilla eri tavoilla ja aloitan valmistussarjan tällä helppoakin helpommalla reseptillä
Grillaa sitruunaviipaleet kuumalla parilapannulla nopeasti ja ripottele päälle hieman suolaa. Kokemuksesta voin kertoa, että kannattaa tehdä tuplasatsi parsaa tällä tavalla, sillä nämä hupenevat jo pelliltä
J. o. s. j. k. u. n. h. m. a. t. l. i. e. ä. ,. r. p. y. v. T. d. ö. K. P. N. U. (. 4. ). 1. g. f. 3. -. *. 7. 5. 2. S. M. L. 0. H. R. &. /. V. E. O. A. 8. W. Y. k g. d l
suolaa. UPPOMUNAT JA VIHREÄÄ PARSAA. suolaa. UPPOMUNAT JA VIHREÄÄ PARSAA. suolaa. 1 nippu vihreää parsaa. Tämä resepti on yksi suosikeistani – helppo ja nopea valmistaa vaikka aamiaiseksi tai kevyeksi lounaaksi
suolaa ja mustapippuria. Grillattua parsaa ja sitruunapestoa. suolaa ja mustapippuria. 2 nippua tuoretta vihreää parsaa. Elvis Presley - Heartbreak Hotel 2 nippua tuoretta vihreää parsaa
Mutta vaatihan se kaverikseen aika paljon suolaa, jotta parsasta saatiin jotain makua aikaan. Kuten jo edellisessä postauksessa kerroin, kokkailtiin meillä torstaina parsaa Sara La Fountainin tapaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.