Lihamureke syntyi mukaellen valion ohjetta. Lihamureke. Paista lihamureketta uunin alatasolla (vähän alle) 200 asteessa 30 - 40 min tai kunnes mureke on kypsää. Kun lihamureke oli kypsää, nostin sen tekeytymään folion sisään ja nostin uunin lämmön 225, jotta perunat saivat kunnolla paahdettua pintaa
I. s. ä. n. t. p. y. i. j. o. v. m. e. k. l. u. a. r. h. ,. ). N. Y. K. L. T. 1. R. 3. d. g. ½. 8. 0. -. f. P. S. c. (. V. 2. 4. 5. M. ö. A. Ö. <. 3 l. d l
Nyt päädyin tekemään pitkästä aikaa täytettyälihamureketta, joka saa herkullisen makunsa täytteenä toimivasta hapankaalista sekä kananmunasta ja päälle laitettavasta sinapista
Vaihtelua arkiruoalle saa maustamalla lihamurekkeen sienillä. Käytin kuivaamiani suppilovahveroita, mutta yhtä hyvin voi käyttää muita kuivattuja, pakastettuja tai tuoreita sieniä
Tämä murekeresepti on ollut suosikkini yläasteelta lähtien. Se on helppo ja nopea valmistaa ja kypsän murekkeen voi myös pakastaa esimerkiksi valmiina annospaloina
H. i. r. m. u. k. e. t. ä. p. ,. n. v. h. d. o. s. y. a. l. ö. S. j. b. g. E. K. /. -. U. A. ". P. M. R. O. J. V. &. L. 4. 0. 1. 2. 6. 5. (. ). Y. 3. d l. t l
Kesäkurpitsa on ihanaa grillattuna, mutta myös näin täytettynä. Täytteeseen voit valita makusi mukaan tonnikalaa, jauhelihaa, kasviksia tai mitä jäkaapista löytyy
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.