Parasta parsassa on sen rapsahtava rakanne. toiseksi parasta on sen hento vihreä maku, jota tilkkanen voita ja hyppysellinen suolaa korostavat parhaiten
Meidän perheessä kaikki pitävät parsasta kovasti, joten valmistan sitä aina paljon kerralla. Ihanaa, tankoparsaa saa taas edullisesti lähes kaikista kaupoista
J. o. s. j. k. u. n. h. m. a. t. l. i. e. ä. ,. r. p. y. v. T. d. ö. K. P. N. U. (. 4. ). 1. g. f. 3. -. *. 7. 5. 2. S. M. L. 0. H. R. &. /. V. E. O. A. 8. W. Y. k g. d l
Kuumenna öljy ja voi kattilassa, lisää pilkotut vihannekset ja kuullota niitä hetken ajan. Lisää kanaliemi ja valkoviini ja keitä, kunnes vihannekset ovat täysin kypsiä
Ajatuksilla on tapana kiertää samoja ratoja. Huomasin tämän faktan siitä että, kun olin tehnyt, valokuvannut ja syönyt tämän postauksen annoksen, hoksasin että täällä blogissahan on jo hyvin samankaltainen resepti
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.