Parsarisotto ja paistettu kuha
Aromipaja
Aromipaja
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 400 g kuhafilee
  • 4 rkl voita paistamiseen
  • suolaa
  • valkopippuria
  • 400 g vihreitä tuoreita parsoja
  • 40 g voita
  • 2 rkl sitruunan mehu
  • 1 rkl tuoretta minttua
  • 1 dl kuohukermaa
  • vettä keittämiseen
  • suolaa
  • 3 dl risottoriisiä
  • 3 kpl salottisipuleita
  • 3 dl kuivaa kuohuviiniä
  • 5 dl kasvislientä (esim. Puljonki)
  • 100 g Parmesanijuustoa
  • 100 g normaalisuolaista voita

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.