Tämä parsasalaatti on erittäin herkullista ja todella nopea valmistaa. Aineosia muokkaamalla tästä salaatista saa yksinkertaisen lounassalaatin tai ravintolatasoisen juhlavan alkuruoan
Olen viimeinkin oppinut, että aina ei tarvitse ostaa kirjaa itselle, sen voi lainata kirjastosta. Olen lainannut muutamia ruokakirjojakin sillä tuloksella, että ne on ollut ihan pakko ostaa itselle
Touko-kesäkuu on vihreän tankoparsan aikaa ja oikein valmistettuna se on todella hyvää. Itse en pidä että se on valmistettu ja kypsennetty lötköksi, vaan pidän ennemmin parsasta napakkana
Parsasalaattia a la Masterchef Hämäläinen. Vapun piknik-parsasalaatti. Salaatin valmistus. Katkaise parsojen tyvestä parin sentin verran puumaista vartta pois ja kuori parsat nupuista alaspäin
1. Leikkaa parsojen kovat päät. Keitä kattilassa vettä, suolaa ja sokeria. Laita parsat kattilaan ja keitä muutama minuutti, niin että parsat alkavat pehmetä
Lämmin parsasalaatti on herkullinen ja ruokaisa salaatti. Parsasalaatti vuohenjuuston kera. Ruuan kruunasi lasillinen kevyttä kuohuvaa - ja valinta osui tähän kuplivaan, joka on yksi suosikeistani eli Val d' Oca Millesimato Prosecco Extra Dry 2014
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.