Parsatäytteinen voileipäkakku
Maku.fi
Maku.fi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 250 g tummaa vuokaleipää
  • 50 g saksanpähkinöitä
  • 30 g voita
  • Täyte
  • 500 g parsaa (valkoista)
  • 2 kpl valkosipulinkynttä
  • 1 tl suolaa
  • 300 g fetajuustoa (rasvaa 18 %)
  • 200 g tuorejuustoa (rasvaa 15 %)
  • 150 g ranskankermaa (rasvaa 15-18 %)
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/2 tl mustapippuria
  • 2 dl kuohukermaa
  • 8 kpl liivatelehteä
  • 2 rkl sitruunamehua
  • Koristeluun
  • 75 g parsaa (nuppuja)
  • 50 g kurkkua (suikaloituna)
  • 1/2 dl pinjansiemeniä (paahdettuna)

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.