Parsa-perunakeitto ja bruschetat
Ruokailmiö
Ruokailmiö
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 rkl öljyä
  • 2 pientä salottisipulia)
  • 500 g tuoretta vihreää parsaa
  • 300 g perunaa (5 keskikokoista perunaa)
  • 1 l vettä
  • 1 kasvisliemikuutio
  • ½ tl suolaa
  • 2 dl ruokakermaa
  • mustapippuria
  • ½ dl tuoretta persiljaa
  • 4 siivua vaaleaa leipää
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 3 tomaattia kaltattuna
  • 1 tl oliiviöljyä
  • 1 - 2 tl balsamiviinietikkaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.